GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Altınova İlkokulu

Altınova İlkokulu

Adres
MEDEGÖZ MAH. 125001 NOLU SK. CAMİ BLOK NO 27 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Çağdaş görüşleri ışığında evrensel çözümler üretebilen; ülkesine yararlı, özgüveni tam, toplum bilinci gelişmiş insanlar yetiştirmektir.
Misyon
tatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız. Toplumda lider ve model olacak, dürüst, iç disiplini ve öz güveni olan bireyler yetiştiren örnek bir kurum olmak.
Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF
08.40 / 14.20